alternativni-tekst

szr.HERBA-DAR

DA SE PREDSTAVIMO

Od davnina je poznato da su naši preci čuvali zdravlje korišćenjem blagodeti lekovitog bilja, pa se i mi trudimo da idemo njihovim stopama. Naši preparati, na bazi suvih ekstrakata lekovitog bilja, odobreni od Ministarstva zdravlja Republike Srbije, spajaju tradiciju naših predaka sa tehnologijom 21. veka. Spajaju vekovno znanje o delovanju lekovitog bilja sa modernom proizvodnjom dijetetskih proizvoda. Suvi ekstrakti se dobijaju perkolacijom lekovitog bilja postupkom ekstrakcije, uparavanja i sušenja. Svi proizvodi su proizvedeni u Republici Srbiji, od biljaka sa našeg podneblja.

Naša misija je da proizvedemo kvalitetne proizvode na bazi lekovitig bilja u kojima će se sačuvati izvorno dejstvo biljaka i na taj način pomoći korisnicima u olakšavanju različitih zdravstvenih tegoba.

Naša vizija je Srbija zdravog stanovništva sa velikim doprinosom naše firme u tome.

Zdravlje je svuda oko nas, u listu uve, herbi kantariona, korenu belog sleza, rizomu đumbira, ovršku žalfije, cvetu kamilice...

Zato, poklonite sebi zdravlje! Koristite HERBA-DAR preparate.

 

Instant čaj UROTISANe

UROTISANe je čaj koji pozitivno deluje na funkcionisanje bubrega i bešike, pospešuje izlučivanje tečnosti iz organizma i na taj način čisti organizam od štetnih materija. UROTISANe deluje antiseptički i pomaže u otapanju i izbacivanju manjih kamenčića i peska iz bubrega i bešike.